Az anyajegy levétel műtét


Az utóbbi években egyre inkább a figyelem középpontjába kerültek az anyajegyek, bőrdaganatok. Számos tévhit alakult ki azonban a köztudatban, mint például a „jobb nem hozzányúlni” és az eltávolítás módja körül is nagy a bizonytalanság. A valódi anyajegyeket nem szabad a sok helyen reklámozott lézer, fagyasztás, égetéses módszerekkel kezelni, mivel az anyajegyek maradékából nehezen felismerhető daganatok alakulhatnak ki, ezért az egyedül helyes, sebészi eltávolítást alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel távolíthatóak el maradéktalanul az anyajegyek és vizsgálhatóak tovább szövettanilag, melyet minden esetben elvégzünk.

Fontosnak tartjuk az esztétikus eredményt, ezért olyan plasztikai műtét-technikai módszereket alkalmazunk, amelyekkel a legkedvezőbb gyógyulás érhető el. A fájdalmatlan műtéteket barátságos környezetben, 1 héten belül, elérhető áron végezzük.

A biztonságos eltávolítás mellett elsődleges célunk az esztétikus gyógyulás is, ezért belső és bőrben futó varratokat, valamint egyéb plasztikai sebészeti technikákat alkalmazunk.

Minden esetben szövettani vizsgálatot végeztetünk, melynek eredményét az ellenőrzés alkalmával részletesen megbeszéljük.

A műtétetek az alkalmazott érzéstelenítés, vagy altatás miatt gyakorlatilag fájdalmatlanok. A helyi érzéstelenítésben végezett műtéteket az Anyajegy Sebészeti rendelőnkben végezzük. Természetesen olyan esetetekben, amikor az elváltozás mérete, elhelyezkedése miatt szükséges, vagy ha a páciens kifejezetten szeretné altatásban is el tudjuk végezni a műtétet, ezek a beavatkozások a Budapesti Esztétikai Központban történnek.

 

Műtét előtt

 

A műtét után